Фирма "АСК-НЕТ" ООД е дружество с ограничена отговорност, основано през 1999 г. в гр. София. Дейността ни е свързана с продажби на компютърни конфигурации от среден и висок клас, както и дистрибуция на компютърни компоненти, комуникационни продукти и тонер касети приспособими за всички марки принтери. Фирмата специализира в комплексното техническо обслужване и сервиз на компютърни системи, абонаментно обслужване на офис техника, цялостни решения за локални мрежи, системи за видеонаблюдение и контрол на достъп.  Извършва висококачествено структурно окабеляване съгласно изискванията и стандартите.

Стремежа да предложим пълно и качествено обслужване на нашите клиенти поражда гъвкавост в ценовата ни политика съчетана с доза компетентно мнение от специалистите на фирмата, както и гарантирана коректност във всяко отношение!

Създаването на дълготрайни и коректни взаимоотношения разширява прогресивно кръга от наши клиенти, като ни утвърждава на българския пазар като стабилен доставчик и доверен партньор. Доказателство за това е бързия темп на развитие на дистрибуторската ни мрежа в цялата страна, както и увеличаващия се брой на настоящи и бъдещи корпоративни клиенти и частни лица.